Stacks Image 22

Joost Baas

(1959) is gz-psycholoog , supervisor VGCt® en supervisor schematherapie en supervisor NVvH. Als psycholoog was hij werkzaam bij een Riagg (sociale psychiatrie, tegenwoordig FACT) en in een psychiatrisch ziekenhuis (Chronische psychiatrie, tegenwoordig EPA). Hij heeft grote belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek en innovatieve ontwikkelingen en draagt zijn kennis over middels cursussen, trainingen en coaching. Hij is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leiden, departement klinische psychologie. Zijn speciale aandacht gaat uit naar CGT bij de EPA doelgroep.

Hij is consulent bij het CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise). Hij is gespecialiseerd in directieve therapie, hypnose, cognitieve gedragstherapie en schematherapie. Joost was bestuurlijk actief binnen een aantal verenigingen en stichtingen op zijn vakgebied. In 2000 heeft hij zich zelfstandig gevestigd.

De praktijk ‘Hagen en Baas’ voerde hij met zijn vrouw Herma Hagen. Samen hebben zij twee kinderen, die inmiddels het huis hebben verlaten. In december 2018 is Herma overleden. Herma leeft voort in de naam van de praktijk. Joost doet de praktijk nu alleen. Hij verhuurt aan twee collega's met wie hij samenwerkt.

Lidmaatschappen/registraties: VGCT, NVGzP, NVVH, Register ST. Big-registratie: gz-psycholoog

Stacks Image 3079
NIP Gevisiteerd
nip_logo_corp_rgb
© 2020 Joost Baas Mail gerust!