Crisis…. Het gaat helemaal niet goed met me….Wanneer je niet in behandeling bij ons bent, dan kun je het beste contact opnemen met je huisarts of de dienstdoende huisarts. Zo nodig kan die de crisis dienst inschakelen van Rivierduinen. Ben je helemaal ten einde raad, dan kun je 112 bellen. Heb je veel zelfmoordgedachten, dan kun je ook bellen met Online Zelfmoordpreventie 0900-0113. Of bezoek hun website:
www.113online.nl

Wanneer je in behandeling bent bij een van ons, dan heb je ons mobiele telefoonnummer. Dat kun je bellen en dan kunnen we samen op zoek gaan naar wat goed is om te doen. Ook kun je ons mailen of whappen. Wij hebben geen 24 uurs bereikbaarheid, maar los van de nachtelijke uren proberen we zo snel mogelijk te reageren.

Het kan zijn dat dat niet snel genoeg voor je gaat.

Probeer dan eerst te bedenken welk advies Herma of Joost je zou geven…. Soms hebben we mogelijke moeilijke periodes al met je voor besproken en een plannetje gemaakt wat je zou kunnen doen…….. Bijvoorbeeld een mail sturen waarin je op een rijtje zet wat er allemaal in je hoofd omgaat, soms helpt dat al om wat meer overzicht te krijgen.

Helpt dat niet, bel dan de huisarts of de dienstdoende huisarts. Geef gerust ons mobiele nummer aan de huisarts! Heb je veel zelfmoordgedachten, dan kun je ook bellen met Online Zelfmoordpreventie 0900-0113. Of bezoek hun website:
www.113online.nl

© 2020 Joost Baas Mail gerust!